Online FRiDGE partnertalálkozó Bajorországban

A bajorországi Competence Centre for Nutrition (Táplálkozási Kompetencia Központ) szeretettel vár minden FRIDGE partnert és érdeklődőt a 2022. február 1-jén megrendezésre kerülő online tanulmányi látogatásra. Ez az intenzív, egész napos találkozó lehetőséget kínál arra, hogy olyan előadókat hallgasson meg, akik bajor Jó Gyakorlatokat mutatnak be mind a szolgáltatók, mind az élelmiszer-ipari cégek oldaláról kiemelve sikerük titkát, majd pedig minden kérdésére örömmel válaszolnak az egyes előadásokat követően.

A TMFÜ Ötlettárában is megtalálható az egyik előadás a programból, Trilogy of Platforms címen. Ezen kívül lesz szó többek között élelmiszeripari klaszterekről, prémium élelmiszerekről és a mögöttük lévő stratégiáról is.
Ezt a plusz bajorországi tanulmányutat a nagy érdeklődésre való tekintettel szervezték. Örömmel mutatják be Jó Gyakorlataikat megosztva tudásukat olyan partnereikkel, akik akcióterveikben szeretnék hasznosítani ezeket a gyakorlatokat.
Kérjük, vegye figyelembe minden érdeklődő, hogy a rendezvény nyelve angol!
Tartson velünk! Tekintse meg a napirendet, és ne felejtsen el regisztrálni 2022. január 28-áig.

Agenda:

  • 09:00 – 09:45 Welcome
  • 09:45 – 10:15 Presentation: Food Cluster Bavaria (Speaker: Eva Stetter, Food Cluster Bavaria; Q&A)
  • 10:15 – 10:30 Short Break
  • 10:30 – 11:00 Presentation: FSIWS Food Incubator (Speaker: Marlies Resch; Q&A)
  • 11:00 – 11:30 Presentation: SME in cooperation with the Food Inkubator – The company tells how the Food Inkubator has helped them; Q&A
  • 11:30 – 12:00 Follow-up discussion Time for joint discussions, networking and questions.
  • 12:00 – 13:00 Break
  • 13:00 – 13:30 Presentation: Trilogy Platforms (Speaker: Robin Ehrhardt, Kern; Q&A)
  • 13:30 – 14:20 Presentation: Premium strategy & Premium Products (Genuss Schätze Bayern) (Speaker: Miriam Korber, LfL; Q&A)
  • 14:20 – 14:30 Short Break
  • 14:30 – 15:15 Presentation: Best Practice SME – Experience report and presentation of the company Butchery (Metzgerei) Strobel.
  • 15:15 – 16:00 Follow-up discussion: Time for joint discussions, networking and questions.
Skip to content