Közös workshop a termelékenységről és a beruházásokról

Az élelmiszeripari KKV-k termelékenységének növelése és a beruházások ösztönzése áll a FRIDGE projekt Hargita Megye Tanácsa által szervezett következő rendezvényének középpontjában

A 6 nemzetközi partner, többek között a TMFÜ Nonprofit Kft. és Hargita Megye Tanácsa együttműködésében megvalósuló pályázat célja az élelmiszeripari KKV-k versenyképességének javítása tapasztalatcsere és a jó gyakorlatok egymástól való elsajátítása által. Ezek olyan változásokhoz vezethetnek, amelyek régióink vállalkozásainak javát szolgálja, hiszen az ágazat több szempontból is hátrányos tendenciákkal küzd az elmúlt években.

A projekt korábbi rendezvényei során a helyi termelők piacra jutásával kapcsolatban összegeztük eredményeinket és a bevált jó példákat. Ezúttal a termelékenységet növelő, és a beruházások fellendítését támogató szakpolitikai eszközöket fogjuk áttekinteni.

Az esemény házigazdája Hargita Megye Tanácsa. Hargita megye túlnyomórészt mezőgazdasági, vidéki régió, a megye vidéki lakossága körében ez a gazdasági aktivitás a leginkább jellemző. Hargita Megye Tanácsa az egyik legfontosabb feladata a gazdag kultúra, a hagyományos konyha, a vendéglátás és a különleges kézműves termékek népszerűsítése és megőrzése.

A FRIDGE partnersége minden érdeklődőt szeretettel vár a negyedik közös workshopon, amelynek középpontjában a termelékenység és a beruházások támogatása állnak!

PROGRAM

Időpont: 2021. április 26. 10:00-13:00 között

Helyszín: online meeting

  • 10:00-10:20 Köszöntők
  • 10:20-11:20 Jó Gyakorlatok bemutatása Hargita megyéből
    • Csengő Mezőgazdasági Szövetkezet
    • Székely Falat
    • Silvimex
  • 11:20-11:35 Kávészünet
  • 11:35-12:25 Jó Gyakorlatok bemutatása Magyarország, Németország, Görögország, Finnország és Belgium területéről
  • 12:25-13:00 Kérdések és válaszok

REGISZTRÁCIÓ

Kérjük, hogy jelentkezzen legkésőbb 2021 április 23-ig az alábbi linken keresztül:

https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=Vyl1hzWm70S_ODR4nqEjc4WKiMDtZCBKhgMNZRWi2qhUMTVCNlpMSlRLVkIwRzlKRzVBTDBLUUJBVS4u

HASZNOS INFORMÁCIÓK

Az esemény házigazdája Hargita Megye Tanácsa.

Az online eseményen való részvételhez szükséges linket néhány nappal az ülés előtt e-mailben elküldik a regisztrált résztvevőknek.

Kérdéseket egy külön erre a célra létrehozott platformon lesz lehetőség. Az erről szóló információkat később e-mailben fogjuk megadni.

A rendezvény angol, magyar és román nyelven lesz hallható. A rendezvény pontos programjáról a https://www.interregeurope.eu/fridge/events/event/4366/joint-workshop-on-productivity-and-investments/ linken angol nyelven tájékozódhat.

A projekt az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Magyar Állam társfinanszírozásával valósul meg.

Megszakítás